zaterdag 12 maart 2011

WKZ

Dondedagochtend...vroeg vertrokken naar WKZ daar aangekomen werd verteld dat de Arts die wij hadden toegewezen ziek was en dat we iemand anders kregen. Dr Swart. Luc blij...hij zuchte blij met de mededeling eindelijk een naam die een kleur is en makelijk te onthouden is. Luc kan soms slecht onthouden vooral als het niet visueel is. Op zich niet erg alleen heeft deze moeder ook een zeef in haar hoofd en dan weten we alle twee niet meer de naam van de drs of andere specialisten...maar een kleur kan ik ook onthouden...yehhh.
Oke dr swart dus...want een werld vent.Eindelijk iemand die het snapt en alles rustig uitlegt en de tijd neemt 3 kwartier..Vervelende is alleen dat als we denken dichter bij de oplossing te zijn blijkt dat niet te zijn. Luc weer bloed laten prikken en dat vindt hij echt heel erg. 4 man was er voor nodig en dan blijkt z'n ventje Stormman te zijn (zijn held). April hebben we daar uitslag van en dan de volgende stappen het blijft spannend maar ik heb eindelijk na bijna 6 jaar er vertrouwen in dat nu het serieus wordt genomen en dat ze het probleem ook echt erkennen.

1 opmerking:

  1. Ik hoop dat jullie heel wat wijzer worden in april. Wat een ramp he dat je zo moet knokken voor je kind. Ik kan alleen maar zeggen volg je moedergevoel die heeft het bijna altijd goed.

    BeantwoordenVerwijderen